top of page
веси кабинет.jpg

д-р Веселина Стаменова

        Д-р Веселина Стаменова завършва Медицински университет град Пловдив, факултет по Дентална медицина през 2017 година. Член е на Български зъболекарски съюз. Участва в множество следдипломни обучения, курсове и лекции в областта на ендодонтията, естетичната дентална медицина и детска стоматология. Работи под микроскоп на водещата фирма в бранша Global (USA) , което й предоставя поглед върху най-малкия детайл при лечението на пулпити, периодонтити, канали с усложнена коренова морфология, откриване и запълване на перфорации и отстраняване на счупени инструменти.

2.jpg

д-р Никола Стаменов
специалист-пародонтолог

            Д-р Никола Стаменов, дм е специалист пародонтолог в Пловдив с над 19 години опит. Завършва Факултет по дентална медицина в Медицински университет Пловдив през 2004 година. От 2009 година преподава във факултета по дентална медицина в град Пловдив. Има придобита специалност "Пародонтология и заболявания на оралната лигавица". Притежава научна и образователна степен "доктор".

           Над 30 научни публикации и участия в международни и национални конгреси и вътреуниверситетски проекти;
           Участие в множество квалификационни лекции и курсове в областта на денталната медицина и пародонтологията;
         Член на Български зъболекарски съюз, Съюз на учените в България и Българско дружество по пародонтология.          

          Извършва лечение и профилактика на заболявания, свързани с венците, пародонта и имплантите, рецесии (оголване на зъбите), дълбоко почистване и кюретаж и хирургично и нехирургично лечение на пародонталните заболявания. Провежда лечение с Er:Yag лазер и  иновативен метод за лечение на гингивити, пародонтити и периимпланити с ултразвуковите технологии – EMS и Airflow Prophylaxis Master, чрез направлявана биофилм терапия.
Регистриран като GBT PRACTICE

bottom of page